Projectes trobats - Resultats de la cerca

Resultats de la cerca:    40 Projectes trobats

LE GLACIER

Després de l'experiència pilot al mercat de la Boqueria a BCN, a Lamarca volíem comprovar l'impacte dels sucs naturals en una població turística de Costa. L'oportunitat arriba de la mà de Jean René, propietari de la gelateria Le Glacier, a Argelers, que visita la parada a la Boqueria i que ens demana de muntar la mateixa tipologia de negoci al seu local. Es destina un espai de la gelateria exclusivament a la venda de sucs naturals i polos de fruita, amb un moble de cilindres amb 10 varietats de suc refrigerat i en moviment constant i un moble expositor, també refrigerat, amb els gots envoltats de gel. Una vegada vistos els resultats el client ja ens ha demanat la realització de 2 punts de venda més per la temporada vinent també situats a la "Côte Vermeille" francesa, concretament a Cotlliure i Banyuls de la Marenda.

més informació

YO!GURT, Vallecas

En el conegut barri de Vallecas, a Madrid, el nostre client que va començar amb una iogurteria a Toledo ha obert el seu segon local. En aquest cas el local es troba situat en una cantonada cosa que li dóna molt protagonisme i visibilitat. En la distribució del local s'ha mantingut l'estètica iniciada a Toledo. Una taula amb 27 toppings diferents, un espai per a fer creps i gofres i l'espai per la caixa registradora. Al darrera trobem una màquina de iogurt soft de 3 tiradors, una granitzadora de 2 cossos i un espai per fer smoothies, frappes, etc. El local ha començat amb molt bon peu i esperem que això continuii per anar ampliant el negoci a altres capitals del centre d'Espanya.

més informació

L'INSOLITE

El setembre de 2011 ens van venir a visitar uns clients que volien canviar la orientació del seu negoci cap al món del gelat. Era una decisió que ja tenien presa tot i que era un sector que desconeixien. El local, molt ben situat al poble costaner de Cotlliure, era reduït i es va fer un esforç per poder fer-hi un obrador, un espai per fer creps i un bon rentat al fons. La idea de treure les vitrines a fora va ser una gran pensada per part dels propietaris i és un gran reclam característic de l'espai. 32 gustos de gelat artesà exposats en plató, una gran varietat de creps i 6 sabors de granitzat és la part principal d'una oferta totalment diferent a la que trobàvem al mateix lloc els anys anteriors.

més informació

YO!GURT

Qualsevol mes és bo per obrir una iogurteria. Així es demostra amb el local del nostre client situat a Toledo. Inaugurat el dia 2 de desembre en un dels carrers més cèntrics del nucli històric aquesta iogurteria ha començat a donar les primeres passes en el món del iogurt soft. El blanc és el color predominant del local, destacant un moble de 30 toppings diferents recobert amb Silestone blanc a la part frontal; amb una màquina soft de 3 tiradors de iogurt i una màquina de granissat de 2 cossos al darrera. L'oferta es complementa amb els gofres i els creps fets al moment davant del client.

més informació

NATURICE

,machine softIogurteria situada en una cantonada del carrer Llibreteria, un dels carrers més cèntrics de Barcelona, al costat de la Plaça de Sant Jaume. El gran moble central de forma corba presideix el local. En aquest moble i podem trobar la gran oferta de toppings (més de 36) així com l'espai per preparar les creps i els gofres que completen la oferta. Al darrera d'aquest moble trobem les 2 , màquines de soft que són les que ens permetran oferir el iogurt soft gelat que és el producte estrella del local. Completen la decoració uns grans vidres tintats de color taronja que recobreixen la paret principal del local i que ens informen de la varietat de productes que podem escollir.

més informació

1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8    >>