DESTACATS - Gelateria

Vendre
Demandas

AES 381 PSP

Les màquines SOFT-ICE de Carpigiani produeixen un gelat que sempre és fresc, suau i cremós. Es caracteritzen per una gran capacitat productiva, facilitat d'ús, manteniment senzill i excelent relació preu-prestacions.

Ver Detalle

Kubica 24

Vitrina professional de 24 cubetes de 360x165x120 Cuba interna d'cer inox amb desguàs soldat, dos tubs de coure separats, tecnologia que garanteix que el gel es fongui durant el desglaç. Permet exposar el gelat per sobre de la vora de la cubeta (gelat muntanya). Això és possible gràcies a la particular forma de la cuba, amb una àmplia sortida d'aire (3 deflectors, un regulable) y àmplia superfície de retorn. La vitrina està dotada de doble sortida d'aire (boca central).

Ver Detalle

Vibe

Mantecadora vertical

Ver Detalle

EF 201 Ripple

Màquines dotades de cabina refrigerada amb sistema Bag in Box. Bag in Box vol dir que la matèria prima està tancada en una bossa, que pot ser de material plàstic o d' alumini que, a la vegada, es troba dins d' una caixa de cartró. L'únic objectiu d' aquesta caixa és facilitar el transport i l'emmagatzematge.

Ver Detalle

Mostrador gelateria

Mostrador amb sobre de Silestone dotat d' 1 porta i 2 caixons refrigerats, 4 + 2 pous per el granitzat i l'orxata (cadascú a la seva temperatura) pica de 400x400mm, espai per a deixalla amb porta retallada i espai per al rentagots (no inclòs al preu).

Ver Detalle

Maquina gelat soft

Maquina soft de sobretaula, gravetat, 1 cuba.

Ver Detalle

1  |  2  |  3    >>