CERCAR PRODUCTES - Gelateria

Seleccioneu una marca:

Seleccioneu una categoria:

Seleccioneu una subcategoria:


Resultats de la cerca:    38 Projectes trobats

EPS 60+60

Pasteuritzador electrònic de 2 cubes. Gran capacitat en reduïdes dimensions (60 + 60 litres). Sistema de refredament amb un únic compressor que treballa en ambdues cubes. Pannell amb display per visualitzar els diferents cicles de pasteurització. Aixeta amb pistó autonetejant. Cobertes resistents transparents que permeten visualitzar l'interior de les cubes. Dos batidors per a diferents densitats de mescla.

Veure Detall

COMPACTA VARIO

En una sola màquina, mescla, pasteuritza i manteca tot el cicle d'elaboració del gelat.

Veure Detall

Soft BIB

Màquines dotades de cabina refrigerada amb sistema Bag in Box. Bag in Box vol dir que la matèria prima està tancada en una bossa, que pot ser de material plàstic o d' alumini que, a la vegada, es troba dins d' una caixa de cartró. L'únic objectiu d' aquesta caixa és facilitar el transport i l'emmagatzematge.

Veure Detall

Màquines Soft

Màquines Soft de sobretaula dotades de bomba que garanteixen una major quantitat d'aire a la mescla.

Veure Detall

EQ-50, EQ-100

Una bomba aspira aire i nata, juntes són empentades a l'interior d'un "laberint d'acer" (anomenat texturitzador) a on la mescla va adquirint volum gradualment fins a més del 200%. S'arriba, d'aquesta manera, a una òptima qualitat al moment en que la nata queda batuda instantàneament.

Veure Detall

LP

La fabricadora de polos és una planta automàtica completa, de reduïdes dimensions, per poder produir de forma higiènica i econòmica. Está totalment construïda en acer inoxidable, qualitat AISI 304. Provistes d'evaporador, bomba de líquid refrigerant d'elevat rendiment i agitador d'alta turbulència. El seu avançat desenvolupament tecnològic possibilita un funcionamient simple, rapidesa de posada en règim y òptima velocitat de producció assegurant màxima eficiència i fiabilitat.

Veure Detall

1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7    >>