Projectes trobats - Resultats de la cerca

Resultats de la cerca:    40 Projectes trobats

TIC-TOC

En aquest projecte es tractava de combinar una gelateria a l’ús amb un restaurant convencional. Per aconseguir-ho es va realitzar un punt de venda tradicional de gelateria (amb crêpes i gofres) i es va destinar l’espai de terrassa per a les taules del restaurant. Per exposar el gelat es va escollir la vitrina Matrix de LAI / Rossi Dimension que dóna cabuda a un màxim de 53 sabors de gelat. A continuació d’aquesta es va realitzar un moble a mida per a realitzar les crêpes seguint l’estètica de les vitrines. La decoració del local ha estat realitzada pel decorador Jordi Palmada.

més informació

GELATERIA DINO

més informació

ZUCCHERO

El client ens va visitar amb la intenció d’ampliar la seva oferta en quant a nombre de gelats. Es va proposar una distribució totalment lineal amb dues vitrines protagonitzant l’espai, situades el més a prop possible del passeig. És per aquesta raó que es va dotar a les vitrines d’un sistema de rodes especial desenvolupat a Lamarca. També es va proposar la fabricació de polos artesanals per completar la oferta de gelat. El resultat, tal i com es pot veure a les fotografies, és una gran exposició de gelats (36 sabors) acompanyada de l’impacte visual dels polos artesans que no fan més que reflexar la diferenciació i la capacitat per innovar dels seus propietaris.

més informació

DELACREM

En una de les cantonades del barri de l'Eixample trobem aquesta curiosa gelateria creada gràcies a la il·lusió d'un italià emprenedor. El client, quan arribà a Lamarca, tenia clar com volia que fos el seu local: pròxim, càlid, tradicional, etc. i així ho reflecteix la seva estètica inspirada en les lleteries de mitjans del segle XX. Per diferenciar-se de les gelateries a les que estem acostumats s'emmagatzema i es serveix el gelat des d'un moble de pous refrigerats que el mantenen a la temperatura òptima. Aquest moble també serveix de barra per poder prendre un cafè i es complementa amb una petita vitrina a l'entrada per allotjar els pastissos d'elaboració pròpia. L'esforç i la cura del seu propietari a l'hora de fer els productes artesans n'asseguren l'èxit.

més informació

LA JIJONENCA Cambirls

més informació

<<    1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8    >>