Projectes trobats - Resultats de la cerca

Resultats de la cerca:    40 Projectes trobats

FERRETTI Calella

Gelateria Ferretti situada al carrer peatonal de Calella. Consta d'una vitrina expositora de gelats Matrix de 5 metres de longitud. La decoració del local prové de les especificacions de la franquícia a la qual pertany.

més informació

RAFFA OLIVIER

Motivats per el gust del propietari la gelateria Raffa Olivier havia de respirar modernitat per els quatre costats. El protagonista, el gelat, es troba situat en primer pla descansant sobre una vitrina Rossi Dimension de 150º, reforzat per varies fotografies situades a la paret posterior. El color taronja pastel escollit combina molt bé amb l'inox dels altres elements, així com amb els tons de les cadires.

més informació

AF SIRVENT

Les premises a seguir en aquest projecte eren la creació d'un "corner" que ens recordés el passat però amb la tecnologia del futur. Parts destacades en el montatge són la vitrina circular Rossi Dimension en la part inferior i la gran campana en la part superior. Tot seguit de la vitrina es situen 2 mobles auxiliars móbils de servei que completen el semicercle, continuant amb la decoració de la vitrina y de l'establiment en sí.

més informació

FERRETTI Roses

1a gelateria Ferretti situada al carrer peatonal de Roses. Consta d'una vitrina expositora de gelats curva de 120º. La decoració del local marcará les tendències de la franquícia a la qual pertany.

més informació

TUTTO FRUTTO

En aquest projecte es buscava reflexar la forta implicació del mar motivada per la ubicació de l'establiment. Les premises de disseny eren clares: senzillesa de línies conjugades amb materials naturals, com el vidre i el marbre. La decoració es va centrar en la onada, tant en la decoració dels plafons de la vitrina y mostrador com en la elecció de les tonalitats. Es va optar per un mobiliari lligat anb el local, cadires blaves i taules blanques utilizant per l'estructura acer inox, com en la vitrina i els baixos del mostrador.

més informació

<<    1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8