Projectes trobats - Resultats de la cerca

Resultats de la cerca:    40 Projectes trobats

LA CAMPANA

A La Campana vam trobar-nos amb un establiment del segle XVII amb parets de pedra i bigues de fusta recuperades. A aquesta estètica càlida i acollidora se li va voler donar un toc de modernitat, reflex de la tecnologia aplicada, conjugant elements actuals (acer inox. i alumini) amb materials nobles (fusta i marbre). La adaptació del local a les 2 temporades (estiu i hivern) amb els seus respectius productes, va fer pensar en el canvi d'una vitrina de gelats per un moble expositor de pastes i torrons.

més informació

ARRIVATI

et le rete de préparation.El fucsia ha estat escollit com el color predominant i identificatiu de la gelateria Arrivati. Aquest color combinat amb grans superfícies de vidre ofereix un conjunt que aporta elegància, nitidesa, frescor i alegria, atributs plenament associables amb la comercializació del gelat. S'ha ampliat l'espai de botiga davant de les vitrines així com les pròpies vitrines, que ara contenen 56 gustos diferents.

més informació

LILLO PICÓ

El que va començar com un canvi de vitrines proposat per el propietari ha acabat amb un canvi d'imatge de tot el local. El gelat es situa al centre del local dins d'una vitrina Rossi Dimension curva de 150º. Els mostradors, també renovats, organitzen l'establiment de manera racional, ampliant l'espai per als clients. En la decoració del perímetre interior, destaquen els motius de Lillo Picó amb acer inox, així com la composició d'una copa de gelat darrere una de les barres.

més informació

FERRETTI L'Escala

FERRETTI L'EscalaHeladería Ferretti situada a La Platja de L'Escala. Consta de una vitrina expositora de helados curva de 90º y la decoración sigue las indicaciones de la franquicia a la cual pertenece.

més informació

FERRETTI Lloret

Gelateria Ferretti situada al carrer peatonal de Lloret. Consta d'una vitrina expositora de gelats curva de 120º. La decoració del local continúa les línies estètiques de la franquícia a la qual pertany.

més informació

<<    1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8    >>