Projectes trobats - Resultats de la cerca

Resultats de la cerca:    40 Projectes trobats

FERRETTI Xina

Decoració LAI MOJITO Vitrina MATRIX gelateria

més informació

MASTER GELATO

En un dels barris amb més glamour dels últims temps a Madrid sens va encarregar realitzar un establiment d'impuls de gelat. Els clients tenien molt clar que s'havia de donar una imatge jove i fresca al seu local i d'aquí va sorgir la idea de recobrir les parets amb macrofotografies de fruites. La resta la cobreix una espectacular vitrina curva de 180º centrada en el local, que els permet exposar 30 gustos diferents en cubeta ampla (360 x 250).

més informació

GELATERIA BOULEVARD 2

2a gelateria dels mateixos propietaris en el mateixa avinguda de Donosti. Es segueix la mateixa filosofia per l'exposició del gelat, amb cubeta ampla i molts sabors (36 concretament), que fan que la vitrina sigui la protagonista del local. La decoració del local combina el color blau metalitzat de la vitrina amb l'acer inoxidable de textures i acabats diferents, junt amb el vidre. El punt de venda, dissenyat de forma exclusiva per la venda d'impuls, es completa amb una pantalla de plasma que emet de forma ininterrumpuda imatges del procés d'elaboració del gelat, preus,...

més informació

FERRETTI Gavà

Gelateria Ferretti situada a l'interior del centre comercial Barnasud de Gavà. Consta d'una vitrina expositora de gelats Matrix de 3 metres de longitud. La decoració del local ve motivada per les tendències estètiques de la franquícia a la qual pertany.

més informació

GELADERIA SIRVENT

El que se’ns va demanar en aquest projecte era l’actualització del local als nostres dies. La tasca era complicada ja que per un costat s’havia de realitzar una estètica fresca i moderna i per l’altra s’havia de mantenir la tradició dels clients amb 50 anys al sector del gelat i el torró a Cambrils. Per la vitrina expositora de gelat es va escollir el model Matrix, utilitzant tant trams corbes com rectes per ofertar fins a 53 sabors de gelat. La decoració (blava-blanca-blava) va sorgir amb l’estreta col·laboració amb els clients. Pel que fa a la barra i a la decoració de la paret posterior es va optar per la decoració Margarita de LAI / Rossi Dimension amb tons blaus i blancs, amb concordància amb la vitrina.

més informació

<<    1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8    >>