Projectes trobats - Resultats de la cerca

Resultats de la cerca:    40 Projectes trobats

HAPPYOGURT Fuengirola

plus crèpes et gauffres et chocolat chaud Gelateria realitzada al passeig marítim de Fuengirola. Ja es la tercera del grup Happyogurt. Continua la filosofia de vendre iogurt amb diferents gustos i formats i es suprimeixen els creps i gofres per qüestions d'espai. La oferta dels toppings es completa amb la incorporació de caramel i xocolata calents. També es manté la terrassa, aquesta vegada amb vistes al mar, que ens permet gaudir de qualsevol dels seus productes en un dels llocs més turístics de la Costa del Sol.

més informació

CAFETERIA RICO

Oferta de gelat soft cookies dins una de les cafeteries més ben situades de Benidorm. El client volia ampliar la oferta del seu local amb gelat soft i entre ells i nosaltres vam idear el moble de toppings frontal (protagonista del local) i la paret posterior. Aquesta paret posterior ens serveix per amagar la tecnologia de les màquines (només es deixen a la vista els tiradors), per subjectar els dispensadors de recipients i per mostrar les diferents possibilitats a escollir. Això i un gran treball d'il•luminació per part del client fa que sigui un referent d'aquest negoci a la Costa Blanca.

més informació

HAPPYOGURT Torremolinos

Gelateria realitzada en un dels carrers peatonales amb més trànsit de gent de Torremolinos. Concepte de venda de iogurt en diferents formats: líquid, granitzat o soft acompanyat de toppings al gust del client. Les màquines queden amagades darrere d'un gran pannell de metacrilat amb el grafisme del local, sobresortint únicament els tiradors. A la façana el protagonisme és per el moble de toppings realitzat amb Silestone blanc amb la seva part frontal retroil·luminada.

més informació

HAPPYOGURT Torre del Mar

Segona gelateria del grup Happyogurt aquesta vegada situada en un encreuament de la Rambla de Torre del Mar. S'amplia el concepte de venda de iogurt amb la incorporació de gelat de iogurt amb diferents gustos, però continua la filosofia d'amagar les màquines deixant al descobert només els tiradors. També s'amplia la oferta cap a altres sectors com són les creps i els gofres. En aquesta ocasió el local disposa de terrassa just al davant cosa que permet als seus clients la degustació del iogurt líquid, granissat de iogurt o iogurt soft amb total tranquil•litat.

més informació

GELATERIA DINO

En el seu afany d'arribar amb el seu gelat a tot arreu, Gelats Dino ha obert una nova botiga al cèntric barri de Gràcia de Barcelona, concretament a la Plaça Revolució. La novetat que presenta aquest local és un moble de pous refrigerat que permet emmagatzemar 6 pous de gelat, 2 de granitzat i 2 d'orxata mantenint aquests productes en un estat òptim de conservació.

més informació

<<    1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8    >>