CERCAR PRODUCTES - Gelateria

Seleccioneu una marca:

Seleccioneu una categoria:

Seleccioneu una subcategoria:


Resultats de la cerca:    38 Projectes trobats

PSK KEL

El sistema "Bany Maria". La principal diferència d'aquest pasteuritzador respecte la competència és el seu sistema d'escalfament i refredament per bany maria; amb aquest mètode s'aconsegueix que la temperatura del recipient que conté la mescla no pot superar mai els 100ºC i la calor es transmet per tota la superfície interna del recipient. Tot el procés es controla electrònicament, amb la màxima higiene i amb la màxima practicitat d'ús.

Veure Detall

Easy Freeze

A l'interior del mateix cilindre de mantecació es procedeix a la mescla de tots els ingredients i a un complert cicle de pasteurització; posteriorment, mitjançant un potent grup frigorífic i d'un nou tipus d'arbre agitador, es poden aconseguir temps de mantecació molt ràpids i ocupant un espai molt reduït a l'obrador. A més a més la elaboració del producte en un únic cilindre evita la manipulació dels ingredients, millorant la higiene i la qualitat del gelat resultant.

Veure Detall

365

Gràcies a les seves innovadores característiques constructives es pot utilitzar tot l'any. A la mateixa vitrina es pot exposar gelat, pastisseria, sandvitxos, etc. només modificant la temperatura (que pot oscil·lar entre -20/-18 a +6ºC). Dotada d'estants mòbils, es poden situar de la manera més oportuna en cada moment, tot de manera automàtica. Màxima funcionalitat, excepcional practicitat i absoluta flexibilitat.

Veure Detall

TECNICA

El disseny reflexa un estil original i refinat que va des de les línies corbes accentuades, pròpies de les vitrines dels anys 90, fins als actuals, que són riguroses en l'esencial: un resultat de formes equilibrades entre el que és clàssic i el que és modern, cosa que assegura un aspecte destinat a conservar l'estètica i l'efectiva i duradora funcionalitat al llarg del temps.

Veure Detall

ZIP

Per a tots els gustos. Zip, la primera vitrina professional per gelats. Disseny refinat, estructura ergonòmica i concreta practicitat de servei. Per ella mateixa, Zip transforma la vitrina en una gelateria.

Veure Detall

KOREIA

Orion ha creat la Koreia, l'instrument que ha unit la bellesa amb la tecnologia, la proposta d'un sistema per a gelateria elevat a l'estat d'art. Les seves noves formes, l'ergonomia de les seves curves, la perfecció del detall, la constància de les prestacions, exalten l'excel·lència d'un producte únic al seu gènere.

Veure Detall

<<    1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7    >>