CERCAR PRODUCTES - Gelateria

Seleccioneu una marca:

Seleccioneu una categoria:

Seleccioneu una subcategoria:


Resultats de la cerca:    38 Projectes trobats

ICE

Existeixen diferents tècniques per obtenir aigua freda, però les refredadores s'estan convertint en la millor solució. Sempre subministren l'aigua a la temperatura sol·licitada, en condicions ambientals variables i amb càrregues tèrmiques variables, cosa que garanteix un rendiment òptim. Tots els models incorporen un microprocessador que assegura un ús senzill, un control precís i un funcionament fiable.

Veure Detall

LABO XPe

Els mantecadors LABO XP són màquines fàcils d'utilitzar, de gran utilitat en cada obrador de gelateria per produir tot tipus de gelats, sense esforç per el treballador. Disposen de 3 programes: - Per mantecar cremes - Per mantecar sorbets de fruita - Per mantecar granitzats

Veure Detall

BW, WLC

Balances especial gelateria.

Veure Detall

GF, PF, DMG

Els abatidors estabilitzen el gelat després de la fase de mantecació evitant que l'aigua lliure que encara no està congelada formi petits cristalls de gel. Característiques tècniques Estructura interna en acer inoxidable 18-10 Peus en acer inox regulables en altura Porta amb maneta en tota la seva altura Aïllament en poliuretà expandit sense CFC

Veure Detall

KAGL6B

Armaris de baixa temperatura. Quadre microprocessat amb 2 displays (3 Led's) i visualitzador LCD, de fàcil programació i control de la temperatura. Dispositiu automàtic de descongelació i evaporació de la gebre sense necessitat d' energia elèctrica. Peus (2 " diàmetre) regulables en altura Porta amb tancament automàtic amb apertura a 100 º. Suports d'estanteries en acer inox encastrades, extraíbles sense necessitat d'eines per facilitar la neteja.

Veure Detall

LPG

El fred transmés per el bany de glicol manté la mateixa temperatura a tota la superfície del cilindre cosa que permet que: La orxata es conservi més temps amb les seves característiques intactes que amb altres màquines (pous estàtics, orxateres, etc.) S'evita la precipitació de l'almidó i no fa falta remenar-la constantment. En el cas del granissat el cristall de gel es manté sempre amb la mateixa estructura, evitant la utilització del batedor per a desfer el gel, com en el cas dels pous estàtics. És ideal per a la conservació del gelat de cafè. En el gelat es retarda la oxidació i el creixement dels cristalls de gel.

Veure Detall

<<    1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7    >>