CERCAR PRODUCTES - Gelateria

Seleccioneu una marca:

Seleccioneu una categoria:

Seleccioneu una subcategoria:


Resultats de la cerca:    38 Projectes trobats

LAM

L'armari modulable LAM és un armari d'alta capacitat d'elevades prestacions pensat per la gelateria. El seu interior, fabricat íntegrament amb acer inox AISI 304, ha estat estudiat per emmagatzemar el màxim número de cubetes, aprofitant la totalitat de l'espai. Els nivells de càrrega es poden situar en altures diferents, depenent de la cubeta amb la que es treballi i del relleu del gelat.

Veure Detall

SUPER ICE

Armaris de baixa temperatura Super Ice Quadre microprocessat amb 2 displays (3 Led's) i visualitzador LCD, de fàcil programació i control de la temperatura. Dispositiu automàtic de descongelació i evaporació de la gebre sense necessitat d' energia elèctrica. Peus (2 " diàmetre) regulables en altura Porta amb tancament automàtic amb apertura a 100º. Suports d'estanteries en acer inox encastrades, extraíbles sense necessitat d'eines per facilitar la neteja.

Veure Detall

DMG

Els abatidors estabilitzen el gelat després de la fase de mantecació evitant que l'aigua lliure que encara no està congelada formi petits cristalls de gel. Característiques tècniques Estructura interna en acer inoxidable 18-10 Peus en acer inox regulables en altura Dos portes amb maneta en tota la seva altura Aïllament en poliuretà expandit sense CFC

Veure Detall

SPIN

Spin per granitzats i sorbets. Versàtil, de reduïdes dimensions, concebuda per a la preparació i l'erogació de granitzats, sorbets i refrescs. Una màquina amb una elevada capacitat productiva gràcies al seu dipòsit de 12 litres, fácilment desmontable, sense l'ús d'eines, per una neteja senzilla i ràpida. Està dotada d'un innovador termòstat electrònic amb visualitzador digital que indica la temperatura de cada beguda.

Veure Detall

GRANISMART

Pràctica i manejable, Granismart és la granizadora ideal per a locals amb poca disponibilitat d'espai, o amb un consum contingut de granizat. Utilizada també per la preparació de postres y begudes que necessiten ser preparats sovint per mantenir les seves característiques naturals de frescor. Granismart satisfà exigències d'espai, fins un 30 % més petita que una màquina tradicional, i d'eficiència en termes de temps (velocitat de producció i manutenció).

Veure Detall

Chocolady

Les xocolateres GBG han estat realitzades per escalfar i barrejar qualsevol tipus de beguda (tè, cafè, llet, etc.) i en particular xocolata, assegurant que sempre tindrà una densitat i cremositat perfectes. Les xocolateres permeten, amb poques i simples operacions, preparar directament y coure la xocolata al "bany-maria", garantizant un notable estalvi de temps i un òptim resultat final.

Veure Detall

<<    1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7    >>